کام سهامداران شیرین شد/ تقسیم سود 200 تومانی وبانک به ازای هر سهم

در مجمع عمومی عادی سالیانه منتهی به سال مالی 1403/12/30 شرکت سرمایه گذاری گروه توسعه ملی مبلغ 10.5 همت سود خالص شرکت تقسیم شد.

به گزارش روابط عمومی وبانک، مجمع عمومی عادی سالانه شرکت سرمایه گذاری گروه توسعه ملی با حضور بیش از ۷۵ درصد سهامداران برای تصویب صورت‌های مالی دوره منتهی به ۳۰ اسفندماه ۱۴۰۳ برگزار شد.

دکتر فرهاد زرگری، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی (وبانک)، در مجمع عمومی عادی سالانه این شرکت، به تشریح عملکرد یک‌ساله و برنامه‌های پیش‌رو پرداخت و اظهار داشت:گروه توسعه ملی با در اختیار داشتن بیش از ۸۰ شرکت زیرمجموعه در ۱۹ صنعت مختلف و در ۱۸ استان کشور، یکی از هلدینگ‌های بزرگ چندرشته‌ای کشور به‌شمار می‌رود. این گروه همچنین ۳۹ نماد بورسی را در بازار سرمایه نمایندگی می‌کند و مجموع سهامداران آن به ۱۳۲ هزار نفر می‌رسد.

وی افزود:این گروه توانسته اشتغال مستقیم برای ۱۲ هزار نفر فراهم کند و در رتبه‌بندی یک‌صد شرکت برتر کشور، رتبه ۲۷ را به خود اختصاص داده است. در میان شرکت‌های چندرشته‌ای صنعتی نیز، گروه توسعه ملی در جایگاه ششم قرار دارد. سرمایه ثبت‌شده وبانک بیش از ۵۰ هزار میلیارد ریال بوده و بانک ملی ایران با تملک ۶۴ درصد از سهام، سهامدار عمده آن محسوب می‌شود. بهای تمام‌شده سرمایه‌گذاری‌های وبانک نیز حدود ۳۲ هزار میلیارد تومان است.

اقدامات کلیدی در توسعه صنایع بهشهر

دکتر زرگری با اشاره به عملکرد شرکت توسعه صنایع بهشهر، گفت:در سال ۱۴۰۳، این مجموعه اقدامات مهمی در راستای اصلاح ساختار، بهینه‌سازی پرتفوی و تقویت جایگاه سرمایه‌گذاری اجرا کرد. از جمله مهم‌ترین این اقدامات، نهایی شدن مجوز سهام‌داری ۳۳ درصدی یکی از بانک‌های خصوصی کشور از بانک مرکزی بود که پس از پیگیری‌های طولانی‌مدت به نتیجه رسید.

مدیرعامل وبانک افزود:در راستای بازنگری سبد سرمایه‌گذاری‌ها، بخشی از سهام چند شرکت از جمله یک شرکت تولید شکر و یک شرکت شیمیایی به‌طور کامل واگذار شد. واگذاری سهام مازاد بر 33% بانک اقتصاد نوین، اجرای افزایش سرمایه از محل سلب حق تقدم در شرکت‌های بورسی زیرمجموعه و ادامه اصلاح ساختار شرکت‌ها از دیگر اقدامات عملیاتی توسعه صنایع بهشهر بوده است.

تمرکز سیدکو بر تولید محصولات دانش بنیان

وی در ادامه به عملکرد مثبت هلدینگ سیمانی سیدکو اشاره کرد و گفت:درآمد این هلدینگ در سال ۱۴۰۳ با رشد ۱۷ درصدی همراه بود. تمرکز بر توسعه محصولات دانش‌بنیان از جمله تولید سیمان‌های تخصصی مانند سیمان حفاری، دندان‌پزشکی و ارتوپدی، از مهم‌ترین برنامه‌های این مجموعه بوده است.

دکتر زرگری افزود:برنامه‌ریزی برای تأمین انرژی پاک با ظرفیت ۳۰ مگاوات، بهینه‌سازی ناوگان حمل‌ونقل، کاهش هزینه‌های لجستیکی و حفاظت از ذخایر کلینکر در چارچوب الزامات پدافند غیرعامل نیز در سال گذشته به اجرا درآمد.

رشد سودآوری و افزایش سرمایه در وتوسم

مدیرعامل وبانک با اشاره به عملکرد شرکت سرمایه‌گذاری توسعه ملی (وتوسم) خاطرنشان کرد:وتوسم در سال مالی منتهی به آذر ۱۴۰۳ موفق شد سود خالص خود را از ۱۰۰۰ میلیارد تومان به ۱۲۰۰ میلیارد تومان افزایش دهد.

وی ادامه داد:برنامه‌ریزی برای افزایش سرمایه مجدد ۱۰۰ درصدی (از ۱۳۰۰ به ۲۶۰۰ میلیارد تومان) در دستور کار قرار دارد. ورود به حوزه‌های جدید خدمات مالی (فین‌تک) نیز به‌عنوان بخشی از استراتژی توسعه‌ای شرکت برنامه ریزی شده است.

اصلاح ساختار و توسعه اراضی در زپارس

دکتر زرگری همچنین گفت:شرکت زپارس در سال ۱۴۰۳ اقدامات متعددی از جمله تعیین تکلیف دعاوی حقوقی، اخذ اسناد مالکیت، به‌روزرسانی سیستم آبیاری ۲۰ هکتار از اراضی به سیستم کم‌فشار و اصلاح الگوی کشت را انجام داده است. توسعه باغات زیتون به مساحت ۲۵ هکتار نیز در راستای تثبیت مالکیت و افزایش درآمد عملیاتی شده است. سطح اراضی اجاره‌ای نیز از ۲۰۲۳ به ۲۰۸ هکتار کاهش یافته و بیش از ۵۰ درصد مطالبات معوق از طریق کمیته وصول مطالبات دریافت شده است.

وی تاکید کرد:حرکت از بنگاه‌داری کنترلی به سمت سهامداری ارزش‌آفرین، تقویت حاکمیت شرکتی، شفافیت مالی و توسعه سرمایه انسانی، به‌عنوان اولویت‌های راهبردی هیئت‌مدیره دنبال می‌شود.

طبق گزارش های ارائه شده در مجمع امروز، گروه توسعه ملی در سال 1403 به سود تلفیقی 20 همت دست یافت و سود خالص شرکت اصلی نیز در این سال به میزان 9/9 همت به ثبت رسید.

در پایان مجمع عمومی عادی سالانه شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی، تقسیم سود نقدی به مبلغ ۲۰۰ تومان به ازای هر سهم به تصویب سهام‌داران رسید.

گزارش تصویری مجمع

لینک کوتاه این مقاله: https://tmgic.ir/yae6

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *