پیام مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی به مناسبت روز قدس

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی در پیامی به مناسبت روز قدس این روز را به عنوان نماد ایستادگی در برابر استکبار و دفاع از حقوق انسان ها ارزیابی کرد.

در پیام دکتر زرگری آمده است:

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم

روز قدس، یادآور همبستگی مسلمانان و آزادگان جهان در حمایت از مردم مظلوم فلسطین و مقاومت در برابر ظلم و اشغالگری است. این روز، که با ابتکار معمار کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (ره) نام‌گذاری شد، تنها یک روز در تقویم نیست، بلکه نماد ایستادگی در برابر استکبار و دفاع از حقوق انسان‌هاست.

شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی، به عنوان یکی از بخش‌های اثرگذار اقتصادی کشور، همواره بر مسئولیت‌های اجتماعی خود پایبند بوده و حمایت از آرمان‌های والای انسانی را وظیفه‌ای اخلاقی و ملی می‌داند. ما باور داریم که توسعه پایدار و رشد اقتصادی، زمانی معنا پیدا می‌کند که عدالت و آزادی برای همه ملت‌ها فراهم باشد.

در این روز مبارک، همراه با مردم شریف ایران و تمامی آزادی‌خواهان جهان، بر حمایت خود از ملت مظلوم فلسطین تأکید کرده و امیدواریم که با وحدت و مقاومت، روزی شاهد آزادی کامل قدس شریف باشیم.

فرهاد زرگری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *