شرکت توسعه صنایع بهشهر و کمیته امداد امام خمینی(ره) با امضاء تفاهم نامه همکاری مشترک، یک گام مهم در جهت بهبود معیشت اقشار کم درآمد برداشتند.
به گزارش روابط عمومی گروه توسعه ملی، تفاهم نامه همکاری مشترک میان شرکت توسعه صنایع بهشهر و کمیته امداد امام خمینی(ره) مقرر گردید تا اقدامات گستردهای از جمله پشتیبانی برای پروژهها و برنامههای اجتماعی در راستای تأمین نیازهای بهداشتی و غذایی خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) و نیازمندان سراسر کشور است.
سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) با ابراز رضایت از امضاء این تفاهم نامه گفت: جامعه هدف ما، خانوادههای عزیز عضو کمیته امداد امام خمینی(ره) و نیازمندان سراسر کشور هستند؛ به همین منظور، پیش از امضاء تفاهم نامه نشست های کارشناسی مفصلی برگزار شده است؛ زیرا رسیدگی به معیشت نیازمندان، از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی، محرومین و نیازمندان را بهترین و خاص ترین بندگان الهی نامید و تصریح کرد: این تفاهم نامه برای بهبود معیشت بندگان خاص خدا تنظیم و شرکت توسعه صنایع بهشهر در این مسیر، پیشگام اجرای این مسئولیت اجتماعی شده است.
بختیاری ادامه داد: بر اساس این تفاهم نامه، شرکت توسعه صنایع بهشهر تامین اقلام مورد نیاز مراکز نیکوکاری در زمینه بهداشتی و غذایی را نیز برعهده خواهد داشت.
وی افزود: مراکز نیکوکاری فقط به امور مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) رسیدگی نمیکنند؛ بلکه از تمام نیازمندان سراسر کشور حمایت کرده و مساجد نیز که به عنوان مراکز نیکوکاری انتخاب شده اند، به خوبی میدانند چه کسانی از جمله نیازمندان واقعی هستند.
همچنین بهروز مرادی، مدیرعامل شرکت توسعه صنایع بهشهر نیز سخنان خود را با یاد عارفان سنگرنشین و سالکان جهاد و شهادت آغاز کرد و گفت: اینجا جمع شدیم تا با امضاء این تفاهم نامه، تولید را با یک امر مقدس گره بزنیم و بر این اساس، از اینکه کمیته امداد امام خمینی(ره) ما را جزئی از خانواده خود دانسته است، قدردانی مینماییم.
وی با تجلیل از مدیریت پرثمر رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) در حوزه خدمت رسانی به اقشار کمدرآمد و خانوادههای نیازمند گفت: ظرفیت تولیدی و پخش شرکتهای زیرمجموعه شرکت توسعه صنایع بهشهر، در اختیار کمیته امداد امام خمینی(ره) قرار خواهد گرفت تا به بهترین شکل ممکن از خانوادههای نیازمند حمایت کند.
مرادی در ادامه با اشاره به ظرفیتهای تولیدی و پخش شرکتهای زیرمجموعه وبشهر گفت: محصولات تولیدی مجموعه وبشهر، جزو با کیفیتترین محصولات تولید داخل هستند که با مناسبترین قیمت، در اختیار کمیته امداد امام خمینی(ره) قرار خواهد گرفت.
مرادی افزود: ۲ شرکت مارگارین و بهپاک در حوزه تولید مواد غذایی، ۵ شرکت در حوزه تولید محصولات بهداشتی و شوینده به همراه شرکت بهپخش با ۳۰ شعبه در مراکز استانها در اجرا و عملیاتیشدن این تفاهمنامه همکاری خواهند کرد.
گفتنی است بر اساس این تفاهمنامه، شرکت توسعه صنایع بهشهر متعهد به تأمین و فروش محصولات بهداشتی و غذایی به قیمت تولیدی درب کارخانه برای مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) گردیده و همچنین آمادگی ارائه خدمات در حوزه پخش و توزیع گسترده محصولات به تمامی مراکز کمیته امداد امام خمینی(ره) در استانها و شهرستانها را دارد.
هدف از امضای این تفاهمنامه، ترویج، گسترش و نهادینهسازی فرهنگ جهادی و خدمت، افزایش رضایتمندی خانوادههای تحت حمایت و نیازمند با تکریم و ارایه خدمات مطلوبتر، بهبود وضعیت معیشتی و بهداشتی خانوادههای تحت حمایت کمیته امداد (ره) و کاهش آلام فقرا بوده که منجر به افزایش تولید، ایجاد اشتغال بیشتر در شرکتهای زیر مجموعه وبشهر هم خواهد شد.
تفاهمنامه همکاری مشترک بین کمیته امداد امام خمینی(ره)و شرکت توسعه صنایع بهشهر یک همکاری تاریخی است که نشان میدهد شرکتهای تولیدی میتوانند با همکاری نهادهای حمایتی از جمله کمیته امداد امام خمینی (ره) در مطلوب کردن و افزایش کیفیت زندگی و ارائه خدمات به مددجویان نقش بسزایی داشته باشند.
بهبود معیشتِ مردم از مطالبات رهبر انقلاب اسلامی از مسئولین بوده است؛ به طوری که ایشان در دیدار با مردم قم در دیماه سال ۹۷ فرمودند: مسئولین به مساله معیشت مردم یک اهتمام ویژه مصروف کنند؛ چراکه امروز مهمترین کار و اولویّت این است، چون دشمن روی این متمرکز است؛ معیشت طبقات ضعیف؛ مشکلاتی که برای طبقات ضعیف در امر معیشت پیش میآید، جزو اساسیترین کارها است.
در همین راستا رئیس جمهور نیز در دیدار رمضانی و نخستین نشست مشترک دولت و مجلس در سال ۱۴۰۲ که در سالن اجلاس سران برگزار شد، گفت: همه موظفیم در راستای تحقق فرامین رهبری، با پرهیز از حاشیهسازی، برای بهبود معیشت مردم تلاش کنیم.
با امضا این تفاهم نامه شرکت توسعه صنایع بهشهر با ۸۰ سال سابقه پیشتازی در صنعت و کمیته امداد امام خمینی(ره) از اولین نهادهایی که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی با هدف ساماندهی و رسیدگی به وضعیت معیشت محرومان و نیازمندان کشور تأسیس شد گام مهمی برای افزایش تولید و بهبود معیشت اقشار کم درآمد برداشتند.