معاون مالی و سرمایه‌انسانی وبانک اعلام کرد:

تداوم ارزش‌آفرینی «وبانک» در ۱۴۰۴؛ از تحول ساختاری تا تقویت ارزش خالص دارایی‌ها

وبانک در سال ۱۴۰۴ با وجود شرایط بحرانی، توانست ضمن حفظ پایداری عملیاتی، با تمرکز بر اصلاح ساختار، ارتقای شفافیت، تقویت حاکمیت شرکتی و حمایت از شرکت‌های تابعه، مسیر توسعه و ارزش‌آفرینی را ادامه دهد؛ رویکردی که به گفته معاون مالی و سرمایه انسانی گروه توسعه ملی، در کنار تعیین‌تکلیف پرونده‌های سنواتی، توسعه بازارهای صادراتی، تدوین سند راهبردی و اجرای طرح تحول ساختاری، از مهم‌ترین دستاوردهای این مجموعه بوده است.

به گزارش روابط عمومی وبانک، معاون مالی و سرمایه انسانی گروه توسعه ملی، در مجمع عمومی عادی سالانه شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی، گزارشی از وضعیت سهامداران، عملکرد پرتفوی، روند ارزش خالص دارایی‌ها، سودآوری تلفیقی و اقدامات شاخص شرکت در سال ۱۴۰۴ ارائه کرد و از رشد محسوس شاخص‌های مالی و مدیریتی وبانک خبر داد.

دکتر سید مصطفی علوی در آغاز گزارش خود به ترکیب سهامداران وبانک در تاریخ ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ اشاره کرد و گفت: بانک ملی ایران با ۶۳.۹۴ درصد، بزرگ‌ترین سهامدار این شرکت است.

وی همچنین سهم سهامداران حقیقی، صندوق بازنشستگی و وظیفه کارکنان بانک‌ها، سهامداران حقوقی، بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران و سایر سهامداران عمده را تشریح کرد.

وی در ادامه با اشاره به جایگاه وبانک در صنعت شرکت‌های چندرشته‌ای صنعتی از منظر ارزش بازار، اعلام کرد: بر اساس ارزیابی های صورت گرفته از منظر ارزش بازار این شرکت در میان شرکت های چند‌رشته ای صنعتی در تاریخ ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ با ارزش بازار حدود 37 هزار میلیارد تومان در رتبه ششم قرار داشته که بر اساس آخرین ارزیابی صورت گرفته در تاریخ ۲۲ تیر ۱۴۰۵ ارزش بازار آن به نزدیک به 47 هزار میلیارد تومان رسیده و رتبه آن به پنجم ارتقاء یافت.

معاون مالی و سرمایه انسانی گروه توسعه ملی در بخش دیگری از گزارش خود، ارزش خالص دارایی‌های وبانک را تشریح کرد و افزود: NAV هر سهم در پایان اسفند ۱۴۰۴ به ۱۳ هزار و ۸۹۵ ریال و در ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ به ۱۸ هزار و ۸۹۹ ریال رسیده است.

وی این رشد ۳۶ درصدی را نشانه‌ای از تقویت ارزش ذاتی شرکت دانست و گفت: نسبت قیمت بازار به NAV نیز در این دوره در سطح ۵۰ تا ۵۳ درصد قرار داشته است.

معاون مالی و سرمایه انسانی گروه توسعه ملی با ارائه روند سود خالص تلفیقی گروه در سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۴، تأکید کرد: سودآوری وبانک در سطح گروه، پس از واگذاری پتروشیمی شازند نه‌تنها متوقف نشده، بلکه طی دو سال اخیر رشد 2 برابری را تجربه کرده است.

علوی همچنین به سود عملیاتی و سود غیرعملیاتی گروه در سال ۱۴۰۴ اشاره کرد و آن را نشان‌دهنده استمرار عملکرد مثبت شرکت در حوزه سرمایه‌گذاری دانست.

وی در پایان، اهم اقدامات و دستاوردهای وبانک در سال ۱۴۰۴ را برشمرد و گفت: رشد 42درصدی سود تلفیقی گروه، اصلاح و تقویت ساختار مالی ۱۶ شرکت فرعی و وابسته، جهش ۱۳۰ پله‌ای در رتبه‌بندی حاکمیت شرکتی، افزایش شفافیت مالی و کاهش بندهای شرط گزارش‌های حسابرسی، تعیین‌تکلیف پرونده های سنواتی، توسعه بازارهای صادراتی، تدوین سند راهبردی و اجرای طرح تحول ساختاری از جمله مهم‌ترین نتایج عملکرد گروه در سال گذشته بوده است.

به گفته علوی، وبانک در سال ۱۴۰۴ توانسته ضمن حفظ پایداری عملیاتی در شرایط بحرانی، مسیر توسعه و ارزش‌آفرینی را با اتکا به اصلاح ساختار، ارتقای شفافیت، تقویت حاکمیت شرکتی و پشتیبانی از شرکت‌های تولیدی و تابعه ادامه دهد.

گزارش تصویری مجمع

لینک کوتاه این مقاله: https://tmgic.ir/xe5r

اخبار مرتبط